Emma Huberts: interieur, fashion & lifestyle blogger

November 15, 2015

 

Met trots mogen wij mededelen dat Emma Huberts het team van SAUMUR interior & styling gaat versterken met verschillende blogs o.a verschijnt er om de twee weken haar "My week in photo's" waarin ze jou een kijkje geeft in haar week maar ook gaat ze blogs schrijven over bijzondere en unieke winkels.

 

Emma Huberts is een 19 jarige studente uit Breda en is geboren in  het mooie Italië. Momenteel studeert ze in Rotterdam om de opleiding interieur adviseur af te ronden. Vol vreugd mag Emma het team van SAUMUR interior & styling versterken met het schrijven over hetgeen waar ze het meest van houd, interieur, fashion & lifestyle. 

 

Ook zal je haar wekelijkse uitstapjes en shop items kunnen terug vinden in de blogpost “My week in photo’s”.  Aangezien Emma ook veel reist, zullen jullie veel terug zien van buitenlandse stylen en daarmee de verschillen met de interieur stylen van hier in Nederland.

 

Emma is te volgen op instagram waar ze dagelijks foto's post over haar leven maar volg haar ook op pinterest waar ze haar inspiratie deelt op gebied van interieur, fashion & lifestyle

 

 

 

Please reload

Recent Posts

September 24, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon