1000 FOLLOWERS ON INSTAGRAM!!

January 3, 2016

 

Met trots mogen wij als team van SAUMUR interior & styling mededelen dat we fantastisch 2016 zijn begonnen met meer dan 1000 volgers on Instagram! Dagelijks worden er photo’s geplaatst om onze volgers up to date te houden met interieur inspiratie, styling tips, hotspots en natuurlijk nieuwe blogposten. 

 

Ongeveer 4 maanden geleden is SAUMUR interior & styling actief geworden op Instagram. Dagelijks worden er foto’s gepost die een exclusief kijkje geven achter de schermen van SAUMUR interior & styling. Maar ook worden er foto’s gepost die jou op de hoogte houden van give aways, shoutouts en nieuwe blogposten.

 

Nieuwsgierig geworden naar de feed van SAUMUR interior & styling?  

SAUMUR interior & styling is te volgen via @saumurinterior

 

 

SAUMUR interior & styling wenst jou een inspirerend, gezond & liefdevol 2016 toe!

 

 

 

Bron foto's: Pinterest

Please reload

Recent Posts

September 24, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon