MY WEEK IN PHOTO'S | Melissa

May 29, 2016

GOODMORNING!!

 

Wat een super leuke week! Deze week liep ik o.a mee in de fashionshow van COSY Fashion & Lifestyle maar ook bezocht ik een dagje Amsterdam. In Amsterdam genoot ik o.a van een heerlijke lunch bij Blushing maar ook schreef ik een blog voor Wonen met LEF over hoe je de IBIZA ambiance kan creëren in jouw interieur of garden. Kijk je mee naar mijn "My week in photo's"?

 

Keep inspired! XO

 

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

De week begon al super leuk met de door pas van de fashionshow van Cosy Fashion & Lifestyle. De fashionshow wordt later in de week georganiseerd voor vrouwen die houden van fashion, lifestyle en food! #spannnnned

 

 

Vandaag een dagje Amsterdam, maar eerst lunchen bij Blushing (woehoeeeeee)!! De lunch gerechten zijn onwijs lekker en het interieur is subliem te noemen voor interieur liefhebbers.

 

 

We genoten o.a van een heerlijke lunch met zalm en avocado maar ook van caprese met een verse muntthee #mmm

 

 

Het is donderdag, de dag van de fashionshow van Cosy Fashion & lifestyle. Wat was dit super om te doen! Het moment legde vooral even vast om een selfie te maken :)

 

 

Wat stralen de bloemen die ik heb gekregen van Cosy Fashion &  Lifestyle als bedankje voor het meelopen in de fashionshow! 

 

 

Tussen het werken door voor SAUMUR interior & styling  even COFFEEEEE TIME

 

 

H A P P Y D A Y 💕 Gek doen in de tuin #hihi

 

 

Blog schrijven voor Wonen met LEF over hoe je Ibiza in jouw interieur haalt! Wit, patronen, pure materialen en mooie planten is het geheim... Binnenkort online op www.wonenmetlef.nl ... nu snel weer verder

 

 

W E E K E N D 💛 Cheersss!! Pssstt, de onwijs mooie ringen zijn van Charmin Jewels!

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

September 24, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon