VLOG 2: Interieur inspiratie, masterclass & meetings | Melissa

July 7, 2016

Het is tijd voor een nieuwe vlog. Een vlog vol interieur inspiratie en een kijkje in mijn leven. Vloggen is een soort van blog alleen dan in een video verwerkt in plaats van in foto's. Om de twee weken wordt er een "MY WEEK IN PHOTO'S" geplaatst die een kijkje geeft in mijn leven als interior designer en styliste. Vanaf nu zullen hier ook vlogs aan toegevoegd worden.

 

Mijn tweede vlog bestaat uit interieur inspiratie, masterclass over bloggen en meetings. Interieur inspiratie doe ik onder andere op bij YAYA en bij Loods 5. Maar ook neem ik jou mee naar mijn masterclass over bloggen die ik heb gegeven op het HMC te Amsterdam. Naast de interieur inspiratie en de masterclass had ik ook een aantal meetings deze week, onder andere bij in Kannen & kruiken in Breda met After Six At Home. 

 

Wil jij ook een interieur of styling advies voor jouw interieur? Stuur geheel vrijblijvend een mail naar  info@saumurinteriorenstyling.com

 

Nieuwsgierig geworden naar VLOG 2: Interieur inspiratie, masterclass & meetings? Bekijk de vlog snel hieronder!
Vond je de vlog leuk of heb je tips? Plaats hieronder een reactie in de comment!
 
XO 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

September 24, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon