Heel Dordrecht Bakt | Huis Roodenburch

October 19, 2016

Iedereen is in de ban van Heel Holland Bakt en afgelopen zondag was het zo ver en had Dordrecht hen enige echte eigen Heel Dordrecht Bakt wedstrijd. Heel Dordrecht Bakt is georganiseerd door Huis Roodenburch. Naast dat er een bijzonder keukenmachine gewonnen kon worden, wordt het winnende lekkernij ook opgenomen in het assortiment van zoetigheden bij Huis Roodenburch

 

 

Huis Roodenburch is gevestigd in één van mooiste straten van Dordrecht, namelijk aan de Wijnstraat. Huis Roodenburch bestaat uit een winkel, petitcafé, restaurant en schitterende stadstuin. Wat Huis Roodenburch bijzonder maakt is het oog voor detail, smaakbeving en veelal biologische producten.  Ook is het pand en interieur sfeervol, uniek en inspirerend te noemen.

1/5

Voor de Heel Dordrecht Bakt wedstrijd was 1 spelregel, namelijk bak een zoetigheid met als ingredient noten. Tijdens de wedstrijd werden alle lekkernijen grondig geproefd en beoordeeld door o.a de patisserie en chefkok van Huis Roodenburch. Onder genot van hapjes en drankjes mochten de bakkers, familieleden en vrienden meekijken hoe de lekkernijen werden beoordeeld.

1/5

Vanuit alle verschillende lekkernijen met sowieso als ingredient noten is 1 winnaar gekozen. De jury heeft gekozen voor een bananentaart met noten en een zachte crème vulling die naar maples smaakt. De winnaar is trotse eigenaresse geworden van een bijzonder keukenmachine en haar lekkernij komt in het assortiment van Huis Roodenburch! Bekijk snel hieronder het gewonnen lekkernij

 

 

Nieuwsgierig geworden naar Huis Roodenburch?

Bezoek de site voor meer informatie, www.huisroodenburch.nl

Of ga langs om te genieten van een heerlijk zoetig lekkernij, lunch of diner

 

Huis Roodenburch

Wijnstraat 153
3311 BV DORDRECHT

 

Please reload

Recent Posts

September 24, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon