Modeshow Teigetje & Woelrat | VLOG 7

November 12, 2016

Tijdens de jaarlijkse kunstmaand op Ameland worden veel kunstwerken getoond. Bij de kunstwerken behoort ook het Nederlandse fashion label Teigetje & Woelrat. Teigetje & Woelrat staat bekend door hun eigenheid en tijdloze ontwerpen. Zowel in de studio in Hollum als tijdens de modeshow worden de ontwerpen getoond. 

 

1/4

 

De maand november staat op Ameland in het teken van kunst. De kunst is hedendaags, fantasierijk en inspirerend. De kunst is onder andere terug te vinden in glas, schilderijen en zelfs in fashion. Op het gehele eiland zijn ateliers gecreëerd waar de kunst bekeken kan worden. 

 

Teigetje & Woelrat is een begrip onder de fashion liefhebbers in het hoge segment in Nederland & België. Na een aantal winkels/ateliers te hebben gehad o.a in de P.C Hooftstaat, is Teigetje & Woelrat opnieuw gevestigd in Amsterdam. In het Atelier in Amsterdam worden alle items ontworpen en geproduceerd. Het bijzondere aan de ontwerpen van Teigetje & Woelrat is dat elk item uniek is. Ook de materialen zijn zeer bijzonder, o.a werken de ontwerpers met Peruaanse pimakatoen Extra Long Staple van de spinner Industria Ambrosiana Fiati uit Milaan. Pimakatoen valt onder de top van de materialen in de fashion branche. 

 

In de vlog neem ik jou mee naar het Atelier in Hollum en naar de modeshow waar de nieuwe winter collectie getoond werd. Bekijk hieronder snel de vlog!

 

 

Meer informatie 

Teigetje & Woelrat

www.teigetje-en-woelrat.nl 

 

Kunstmaand Ameland 

www.kunstmaandameland.com

 

Beelden & tekst

SAUMUR interior & styling

 

Please reload

Recent Posts

September 24, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon